Estvalls Bageri

”Vi brukar säga att vi är det lilla bageriet med de stora resurserna som arbetar med välgödda magar och muskulösa händer”. Bageriet Estvalls grundades av Åke och Signe Estvall 1937 och har varit med om en fantastisk framfart. År 2011 tog Marica Lundberg över. Estvalls Bageri har fortsatt med de gamla recepten men också tillfört ny inspiration i form av nya bakverk, nya smaker och nytt sortiment.

Här mixas traditionella recept med nya för att få en varierad och god mix av allt. Hos Estvalls hittar ni bröd, tårtor, kakor, diplomerade glutenfria knäcken och de populära diplomerade rågkringlor. Rågkringlorna produceras på mjölk från lokal bonde i Moheda. Sommartid kan ni njuta av en kopp kaffe i trädgården och låta barnen leka i traktorn på tomten. Du hittar Estvalls i centrala Moheda, i din närbutik eller på Stortorget under MAT2019.

Läs mer om Estvalls Bageri på webbplatsen.

Följ Estvalls Bageri på Facebook och på Instagram.

Om admin-black

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.