Mat och hållbarhet – så här jobbar Coop

Plats: Växjö Konserthus

Tidpunkt: 2019-09-14 11:30 - 12:30

Föreläsare: Charlotta Szczepanowski

På föredraget får du insikt om vad som är väsentligt att adressera i livsmedelskedjan och hur olika matprodukter påverkar människan och miljön. Vi pratar om komplexa samband och reder ut fallgropar. Dessutom kommer vi prata om hur Coop arbetar och ge konkreta tips på vad du som konsument kan göra.

Foto: Margareta Bloom Sandebäck

Om föreläsaren

Charlotta Szczepanowski har arbetat med hållbarhet inom många olika branscher. Sen i oktober 2018 arbetar hon som chef för Hållbarhet och Kvalitet på Coop. Hon drivs av att skapa förståelse för komplexa samband inom hållbarhet och att skapa strukturer för att få till förändring. Charlotta har bland annat utsetts till Sveriges bästa hållbarhetschef 2018 och influencer of the year 2017.