Fiskare, fiskhandlare och krögare – om hållbart fiske och framtida utmaningar kring vilka fiskarter vi kommer upptäcka och konsumera i framtiden (arr. Bokförlaget Arena)

Plats: Fiskare, fiskhandlare och krögare – om hållbart fiske och framtida utmaningar kring vilka fiskarter vi kommer upptäcka och konsumera i framtiden (arr. Bokförlaget Arena)

Tidpunkt: 2018-09-07 15:30 - 16:30

Föreläsare: Nils Molinder, kock, krögare, fiskhandlare och fiskare

Vi måste lära oss att äta och hantera mer fisk i vår vardag samtidigt som kraven på hållbarhet tillgodoses inom fiske och fiskhantering. Fisket förändras. Vi kommer att möta fler arter och varianter på fisk i vår vardagsmatlagning i framtiden. Vi får inte vara rädda för fisk i vår vardagsmatlagning. Är fisken färsk? Hur handlar vi fisk och ställer krav som konsumenter?

Om föreläsaren

Nils Molinder, kock, krögare, fiskhandlare och fiskare. Nils vet allt om fisk och driver sju fiskbutiker bl a Melanders i Östermalmshallen samt ett tjugotal restauranger där Wedholms Fisk är flaggskeppet.

Hem
x