medverka2

Medverka

Seminariearrangör under MAT

En viktig händelse under året är evenemanget MAT den 7–8 september 2018. Vi erbjuder organisationer och företag att vara en del av det välbesökta seminarieprogrammet. Detta innebär att du eller någon du anlitar håller en eller flera 1,5 timmes seminarieföreläsningar som berör mat ur hållbarhetsperspektiv, folkhälsoperspektiv och/eller måltiden som helhet och upplevelse.

Arrangera annan aktivitet under MAT

Är ditt företag eller organisation intresserad av att medverka under MAT i någon form? Skriv då några rader till oss och berätta vad ni vill göra. Vi är alltid öppna för olika programförslag och att utveckla MAT som evenemang. Du når oss lättast på .

På bilden ser vi Per Bengtsson från PM & vänner och fd landsbygdsminister Eskil Erlandsson som båda har ett stort engagemang i MAT. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 − 8 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Besökarna mycket nöjda med MAT2017 

På frågan om vad besökarna tycker om MAT i sin helhet ges snittbetyget 9 av 10 möjliga. 90 procent av de som svarat ger MAT 8 eller högre i betyg. Detta visar en undersökning som Research One har gjort genom att intervjua ett par hundra slumpmässigt utvalda som besökte mattältet på Stortorget.

Rekordförsäljning i tältet och slutsålt i Matsvinnköket

MAT2017 har i år befäst sin ställning som Sveriges viktigaste matevent. Även i år besökte ca 50 000 eventet och för utställarna i mattältet blev det rekordförsäljning.
-Vi har varit här flera år men aldrig haft sådant tryck tidigare, säger Jean-Luc Martin från företaget  JJ´s cookie dough.

Hem
x